Søvnbesvær – Barn – bange for at sove på eget værelse

#89
Diagnose/prognose:
Barn – bange for at sove på eget værelse
Status nu: Elsker at sove på sit værelse
Navn/køn: Kvinde
Alder: Barn (behandlet i 2009)
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: 1

Jeg fik TFT fordi jeg ikke kunne lide at sove på mit eget værelse. Jeg kunne heller ikke lide mørket og jeg kunne ikke lide at være alene. Så kunne jeg ikke lide at gå ind til min mor og far, for jeg troede at de ville blive sure hvis jeg vækkede dem. Så derfor var det rarest at sove i deres soveværelse – på en madras på gulvet.

Min mor har prøvet mange gange, at få mig til at sove på mit værelse, men det er aldrig lykkedes, fordi jeg er blevet så ked af det hver gang, at de har givet op og ladet mig blive i deres soveværelse.. Så nu ville min mor se om TFT kunne hjælpe mig, med at fjerne ubehaget over at sove på mit værelse.

Da jeg fik TFT græd jeg flere gange, fordi jeg følte at ubehaget ved at være og sove på mit eget værelse, var så rigtigt, at jeg fik meget ondt i maven – ubehag 10 (på en skala fra 0-10, hvor 10 er værst red.) Men efter en masse banken, nynnen og tællen, hvor jeg sagde en masse forskellige sætninger om alt det der gjorde mig bange og ked af det – forsvandt mit ubehag pludselig. Vi prøvede at teste det, for at se om vi kunne få mit ubehag tilbage, men det kunne vi ikke for jeg var ligeglad. Og jeg faldt selv i søvn på mit på værelse for første gang i hele mit liv, det var helt rart og trygt. 
Nu er jeg meget glad og stolt over at kunne sove på mit eget værelse – det har jeg jo aldrig kunnet før. Og hvis jeg vågner om natten nu (i mørket) er jeg ikke bange mere. Og jeg elsker at sove på mit værelse!

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info