Frustreret og stresset over at vågne hver nat

#90
Diagnose/prognose:
Frustreret og stresset over at vågne hver nat
Status nu: Har sovet godt i 3 uger (historien er indberettet 3 uger efter)
Navn/køn: Kvinde
Alder: Voksen (behandlet i 2012)
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: 1 + selvbehandling

Beskrivelse af problem: 
Jeg er kommet hos terapeuten igennem mange år og fået hjælp til mange ting, men jeg vågner altid midt om natten og kan ikke falde i søvn igen. 
Terapeuten fortæller at hun har været på kursus i noget der hedder tankefeltterapi. Jeg synes det lyder som noget være hokus pokus, men vil da godt prøve at “vende batterier”, som hun siger. (tankefeltterapeutisk term red.) 
Terapeuten forklarer meget ivrigt og prøver med overbevisning at forklare mig, at lige netop den her behandling, kan hjælpe mig til at sove om natten og til at falde i søvn igen hvis jeg vågner. 
Jeg skal sige på en skala fra 0-10 (hvor 10 er værst red.) hvor træls det er ikke, at kan sove om natten. Det er klart 10.

Hun forklarer mig stille og rolig om hvordan jeg skal vende mine batterier og begynder at banke/behandle mig forskellige steder samtidig med, at jeg skal sige efter hende: “Jeg kan ikke sove, jeg sover aldrig og bagefter skulle jeg sige, selv om jeg ikke sover så elsker jeg og accepterer jeg mig selv.” Det synes jeg nu var svært at sige. Sådan noget går man jo ikke og siger. 
Men jeg kunne godt mærke at jeg blev mere rolig inden i mig selv af behandlingen.

Det mest mærkelige var at jeg ikke kunne finde ubehaget ved ikke at kunne sove. 
Terapeuten forklarer mig hvordan jeg skal banke mig selv derhjemme. Jeg sov hele natten. 
Det er over 3 uger siden jeg fik behandling og hvis jeg vågner banker jeg lige mig selv, så sover jeg videre. 
Det er helt fantastisk, før var jeg træt hver dag, det er jeg ikke mere. 
Jeg siger tit til nogen, der klager sig, at de bare skal vende deres batterier.

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info