Om

AlternativHelbredelse.dk er et seriøst patientkartotek, der samler helbredelseshistorier fra mennesker, der er blevet kureret for alvorlige og mindre alvorlige lidelser, med primær hjælp af alternative behandlingsmetoder. Vi har både historier fra mennesker, som er blevet helbredt udelukkende af den alternative vej, og også fra mennesker, der er helbredt ved hjælp af en kombination af alternative metoder og behandling fra det konventionelle sundhedssystem.

AlternativHelbredelse.dk er drevet af frivilligt arbejde og visionen er at samle alle de gode historier – til glæde og inspiration for andre med samme lidelser. Vi synes der mangler et samlingsted for alle disse historier, som ligger gemte og spredte over det ganske land – ja, over hele verden. Historier der viser at flere ting end man lige tror, kan kureres eller lindres.

Vi synes det er fantastisk, at kunne formidle historier, hvor patienten er blevet 100 % helbredt og symptomfri. Men der er også mange historier, hvor patienten har oplevet fremgang – “delvis helhelbredelse”, eller måske bare lindring under alvorlig sygdom. Vi synes disse historier er lige så vigtige og fantastiske at fortælle.

Vi udvider hele tiden vores patientkartotek og lægger vægt på at skabe et troværdigt kartotek for seriøse brugere. Har man selv en historie, som man mener andre kunne få glæde af, så send os en mail, og lad os høre din historie.