Indberet ny historie

FØLG NEDENSTÅENDE VEJLEDNING FOR AT INDBERETTE HISTORIE:

1. Download formularen hvor du kan registrere din historie her
2. Gem først skemaet på din computer
3. Tilføj dine svar i skemaet
4. Gem skemaet igen
5. Vedhæft filen i en mail og send retur til: alternativhelbredelse@gmail.com

Til terapeuter/uddeling og folk, der hellere vil udfylde i hånden
Hent printervenlig-version her
(kontakt os evt. pr. mail for videre instruktion):

Hvis du har en historie hvor du selv eller en du kender har oplevet en helbredelse eller bedring af en sygdom eller en lidelse vha. alternativ behandling, alternativ og komplementær medicin, urtemedicin, vitaminer, mineraler, kosttilskud, motionsvaner, meditation eller anden form for alternativt opfattelse – Også gerne i kombination med traditionel medicin, så er du mere en velkommen til at kontakte os på alternativhelbredelse@gmail.com

Vi kan helt sikkert bruge din historie, som vil kunne inspirere andre. Du kan vælge at være anonym, så kun dit køn og fødselsår er opgivet. Du kan også vælge at være helt åben om din identitet og eventuelt påføre din email-adresse på sitet, så læsere af din historie vil kunne kontakte dig, hvis de har spørgsmål til dit forløb.

Alt dette omkring hvilke oplysninger du ønsker offentliggjort osv. svarer du på i vores formular, som er her. Du skal downloade denne fil. Herefter kan udfylde den direkte i word og sende den tilbage i en mail til alternativhelbredelse@gmail.com . Du kan også med fordel læse vores persondatapolitik, som du finder i menuen, når du holder musen over “nye historier”.

Download formularen hvor du kan registrere din historie her
– Gem dine svar og send retur til: alternativhelbredelse@gmail.com