Voldsomme mareridt efter knivoverfald

#85
Diagnose/prognose:
Voldsomme mareridt efter knivoverfald
Status nu: Fri for mareridt
Navn/køn: Mand
Alder: Voksen (behandlet i 2004)
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: 5

Jeg kontaktede terapeuten, fordi jeg gerne ville slippe af med mine mareridt. Da jeg startede ved terapeuten led jeg af meget voldsomme mareridt. Så voldsomme, at jeg både har slået hul i væggen og sparket hul i døren. Første gang, snakkede vi lidt om hvad årsagen til disse mareridt kunne være. 
Jeg fortalte så, at jeg altid har haft mareridt, men at de er blevet voldsommere og mere anderledes efter jeg har været ude for et knivoverfald.

Det overfald valgte terapeuten så at spørge ind til. Hun spurgte ind til, hvordan det var foregået, imens hun bankede forskellige steder. Hun valgte også en sætning jeg kunne bruge, mens hun lavede øvelserne på mig eller når jeg selv brugte dem derhjemme. Den lød ”Selvom jeg har mareridt og føler dødsangst , elsker og respekterer jeg mig selv”.

Efter første behandling havde jeg et voldsomt mareridt, men efter nogle behandlinger kunne jeg føle mig mere udhvilet når jeg vågnede om morgenen. Det hænger sammen med, at jeg ikke har så voldsomme mareridt, som virkelig tager kræfter. 
Det har virkelig hjulpet mig meget til at slappe af når jeg sover og terapeuten har virkelig været kanon og gjort et rigtig godt job. For jeg vil godt indrømme, jeg var en smule skeptisk da jeg startede, men nu er jeg bare glad for, at jeg tog ned til terapeuten for at få de behandlinger. Jeg har nemlig meget sjældent mareridt nu, og måske med et par behandlinger mere, håber jeg at slippe helt af med dem.
Ps. Efterfølgende har jeg fået 5 behandlinger, og er i dag fri for at have mareridt.

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info