Sorg og søvnbesvær

#87
Diagnose/prognose:
Sorg og søvnbesvær
Status nu: Bedre søvn
Navn/køn: Kvinde
Alder: Voksen (behandlet i 2007)
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: 1

Jeg fik tilbud om hjælp til mine søvnproblemer med tankefeltterapi, da min nabo havde været på kursus i denne terapiform.

Jeg mistede min mand meget pludselig og har haft store problemer med at sove. Jeg faldt i søvn til normal tid, men vågnede efter et par timer og kunne godt ligge 2 -3 timer, hvor tankerne myldrede rundt i hovedet. Jeg lå og blev endnu mere vågen og irriteret over, at jeg nu igen ville være forfærdelig træt næste dag på arbejde.

Jeg har fået 5 behandlinger hos terapeuten, hvor vi talte om de ting, jeg lå og tænkte på, når jeg lå vågen. Jeg skulle beskrive, hvad følte og hvor i kroppen jeg mærkede ubehaget. Jeg skulle forsøge at placere ubehaget på en skala fra 1 -10, hvor 10 var det største ubehag. Mens jeg sagde nogle sætninger blev jeg banket forskellige steder på kroppen. Jeg skulle også nynne og lave øjenbevægelser. 
Jeg følte det stak og prikkede i min krop, uroen forplantede sig ned i mine ben og jeg blev meget tørstig. Jeg følte jeg kunne sparke ubehaget ud gennem foden.

Gennem samtalen fik jeg sorteret i mine tanker. Jeg kunne bedre tænke og handle rationelt. Det var også rart at blive fastholdt i min sorg og mit savn. Jeg blev meget støttet i at være til stede og turde mærke smerten. 
Derefter blev der ro i kroppen. 
Jeg lærte at banke mig selv inden sengetid. 
Efter behandlingen oplever jeg nu at kunne sove flere nætter igennem. Nogle gange er jeg stadig vågen, men falder hurtigt i søvn igen. 
Det er stadig svært at være alene, men behandlingerne med TFT har været en rigtig dejlig oplevelse.

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info