Smerter i forbindelse med diskusprolaps

#95
Diagnose/prognose:
Smerter i forbindelse med diskusprolaps, kandidat til operation
Status nu: Markant forbedring, kan bedre træne
Navn/køn: Stina Kisum-Fevre – kvinde
Alder: Voksen (behandlet i 2004)
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: Flere
Lidelsens varighed: 10 år

Jeg havde gennem ca. ½ år gået med mange smerter på grund af en diskusprolaps. En behandler jeg kendte havde flere gange tilbudt mig behandling med TFT, men jeg havde sagt nej tak, fordi jeg gennem det sidste år havde prøvet alt mellem himmel og jord og efterhånden ikke havde den helt store tillid til, at noget andet end en operation kunne hjælpe mig.

En dag sad jeg så igen og fortalte hvor ked jeg var over, at jeg ikke kunne komme til at træne på grund af smerter, da hun så igen sagde, så er det nu du har intet at tabe.

Vi fandt et kontor, hvor jeg kom til at sidde godt og hun gik i gang, hun spurgte hvor det gjorde ondt, og hvor ondt det gjorde, og så bad hun mig tænke på det sted. Efter en tid sagde hun så, mærk lige efter igen, hvor ondt gør det nu, først der opdagede jeg at det ikke gjorde ondt mere. Min krop var i en vægtløs tilstand hvor alle smerter var væk.

Jeg tænkte: Den er god med hende, det er kun lige til jeg begynder at bevæge mig igen – Men nej !

De næste par dage ”bankede”/behandlede terapeuten mig så regelmæssigt og pludselig gik det bedre og bedre med træningen på Hørsholm Sygehus.

For mig har det været som om TFT har givet min krop et pusterum, så den har fået mulighed for at optage den medicin der har været nødvendig for at kunne træne.

Efterhånden som jeg er kommet længere hen i forløbet med min træning og det er blevet hårdere og hårdere for min krop er det stadig muligt for TFT at løsne op, og få mig i gang igen, selv de dage hvor det føles, som om min krop er helt stivnet på grund af den hårde træning som rygskolen er.

Der er nu gået ca. 4 måneder siden jeg startede uden noget håb for at der var nogen anden løsning end en operation. I dag er der ca. 1 måned til jeg skal til slutkontrol på Hørsholm Sygehus og jeg er sikker på at de vil fortælle mig at jeg undgår operationen.

Jeg ved godt at min ryg stadig er dårlig og at jeg resten af mit liv skal træne min ryg men det ville ikke havde været muligt at komme her til hvor jeg er i dag, uden hjælp fra terapeuten og TFT.

Stina Kisum-Fevre

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info