Smerter – blev sparket over knæ af hest

#96
Diagnose/prognose:
Smerter – blev sparket over knæ af hest – knætraume
Status nu: Markant forbedring
Navn/køn: Terese Boutrup Sørensen – kvinde
Alder: 24 år ved behandling (behandlet i 2004)
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: 1
Lidelsens varighed: 2 uger

Da jeg en aften skulle klippe min hest og stod lige bagved hesten, blev jeg sparket lige oven over knæet. Jeg røg bagover og det gjorde så ondt at jeg var ved at besvime. Det blev hurtigt meget hævet og blåt både foran og bag på. Jeg kunne slet ikke strække det ud, og kunne ikke støtte på det. Jeg havde stærke smerter, og måtte tage nogle smertestillende. Alligevel kunne jeg ikke sove for smerter.

Dagen efter fik jeg en TFT-behandling. Hvor jeg havde en smerte på ”8” (på en skala fra 0-10, hvor 10 er værst. red.) Jeg kunne slet næsten ikke støtte på benet. Jeg var bekymret, da jeg dagen efter skulle tage kørekort til bus og jeg tænkte, hvordan jeg overhovedet ville kunne jokke ned på pedalerne.
Men efter 4 min. behandling var smerten helt nede på ”3”. Og da jeg sad, kunne jeg strække benet uden problemer, hvilket ellers ikke havde været muligt. Jeg rejste mig og kunne også have hele min vægt over på det dårlige ben.

Efter yderligere 20 min. behandling kunne jeg gå uden smerter. Knæet føltes varmt og sov og svuppede lidt. Sådan som jeg oplevede smerten forsvinde, sådan forsvandt mit blå mærke også. For hver time efter behandlingen fik jeg hvide mærker (på størrelse med en 2 krone-mønt) i det blå mærke. 2 dage efter var knæet slet ikke blåt. Normalt er jeg mange uger om at slippe af med et blåt mærke. Jeg fik mit buskørekort og havde det super i knæet. Det føltes blot lidt underligt svuppende et par uger efter. Men det kan ikke beskrives, det skal opleves selv.

Hilsen Terese Boutrup Sørensen

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info