Vægttab og gigtsmerter

#97
Diagnose/prognose:
Vægttab og gigtsmerter, gigtsmerter i højre håndled
Status nu: Oplever ikke smerterne mere, mere energi, kan flere ting, tabt 3 kg
Navn/køn: Kvinde
Alder: Voksen ved behandling (behandlet i 2004)
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: 1

Jeg har fået TFT-behandlinger som smertebehandling og for at komme i gang med at tabe mig. Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke forskel. Min sliktrang var næsten forsvundet, og når den er dukket op, har jeg ved at banke på de anviste punkter fået sliktrangen til at forsvinde, og på den måde holde mig væk fra sukker. I løbet af behandlingerne har jeg følt større og større motivation til at komme i gang med at spise sundt, og jeg vejer nu ca. 3 kilo mindre end for 2 måneder siden.
Jeg træner og motionerer nu med stor glæde, og humøret er i top.

Da jeg skulle have min anden behandling, havde jeg en rigtig dårlig dag, hvor alt var sort. I løbet af behandlingen begyndte jeg at se lysere på tingene og følte, at der alligevel var en udvej ud af mørket.

Ang. mine gigtsmerter er det også blevet væsentligt bedre. Før 1. behandling havde jeg så ondt i højre håndled, at jeg næsten ikke kunne holde på noget, og der var en konstant dunken. Denne smerte er nu helt væk, og jeg kan klare flere ting end før. Samtidig med færre smerter har jeg fået væsentligt mere energi.

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info