Angst og angstanfald

Led af angst og angstanfald. Oplevede efter behandling at angstanfald udeblev da hun igen stod i den situation, der plejede at fremkalde angstanfald.

#111
Diagnose/prognose: Angst, angstanfald
Status nu: Fremskridt – angstanfald udeblev ved næste situation, der plejede at fremkalde angst
Navn/køn: Kvinde
Alder: Indberettet 2005
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi, samtale
Antal behandlinger: 1

Jeg har lidt af angst og angstanfald siden oktober 97, hvor jeg gik og ventede på et svar på et celleskrab. Min forhistorie er den at jeg som 22 årig fik konstateret lymfekræft non Hodgins, og de næste 13 år gik med behandlinger med pauser. Så det at jeg skulle vente tre måneder på et celleskrab inden der kunne tages et nyt, da det ikke var helt i orden, udløste angsten for mit vedkommende.

Jeg fik angstanfald når jeg var sammen med mennesker til sociale begivenheder, og når jeg var alene, også når jeg skulle se en finalekamp i tennis eller andet, jeg havde glædet mig til. Senere udviklede angsten sig også til mine nærmeste, jeg kunne ikke spise en hyggelig middag med rødvin til med min mand uden at få angstanfald, dette fortsatte i en sådan grad at jeg i dag er skilt af samme årsag.

Angsten forpestede simpelhen vores tilværelse. Jeg kendte intet til tankefeltterapien, men hørte Lars Mygind til et foredrag og jeg var oppe offer. I de følgende dage var jeg meget berørt, og oplevede at have fysiske smerter som jeg havde haft de første år af mine angstanfaldsoplevelser, jeg oplevedeat jeg gik igennem forskellige stadier og havde meget brug for ro i den første uge efter behandlingen.Jeg meldte afbud til en fødselsdag, forklarede årsagen, og min veninde var meget bekymret og bange for at jeg skulle få et tilbageslag i min omgang med angsten, som er blevet bedre efter at jeg lever alene og ikke skal tage hensyn til andre end mig selv.

Så blev det tid til at jeg skulle i byen en aften hos nogle venner, og jeg har det efterhånden sådan at hvis jeg ikke bliver angst under selve aftenen, bliver jeg angst når jeg kommer ud af situationen og får angstanfald bagefter. Dette skete ikke efter min første tankefeltterapibehandling og stor var min glæde. Jeg har så banket mig selv og har fået nogle tankefeltbehandlinger hos Carina som er ved at uddanne sig til tankefeltterapeut. Under de behandlinger har jeg oplevet at kunne slappe helt af i min skulder, hvor mange af mine traumer ellers sidder.

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info