Behagesyge – Kvinde kunne ikke skelne sine egne følelser fra andres

Psykisk problematik. Kvinde kunne ikke skelne sine egne følelser fra andre. Problemet var i forhold til hendes bror, som hun gjorde alt for at behage.

#112
Diagnose/prognose:  Behagesyge – Kvinde kunne ikke skelne sine egne følelser fra andres – fra sin brors.
Status nu: Er sluppet af med sit problem
Navn/køn: Kvinde
Alder: Indberettet 2005
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi, samtale
Antal behandlinger: 1

Jeg føler at jeg gennem mange år har levet mit liv gennem min bror, hvilket bl.a. giver sig udtryk i at når jeg er i stue sammen med ham, bruger jeg ekstremt meget energi på at mærke HANS behov. Den følelse var MEGET ubehagelig (mindst 10 på en skala fra 0-10, hvor 10 er mest ubehageligt). Efter behandleren havde banket og fastholdt mig i følelsen med ord i ca. ti minutter faldt min angst/usikkerhed til ca. 4-5 stykker. Vi gentog den samme procedure og igen efter ca. ti minutter faldt min angst/ usikkerhed ned på 1-2 stykker, og jeg fik svært ved at fastholde følelsen. I dag, ca. fire uger efter TFT-behandlingen kan jeg være i samme stue som min bror og bevare mig selv og tænke mine egne tanker uden hele tiden at føle at jeg skal leve op til ham, det er en stor befrielse.

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info