Migræne, hovedpine, smerter

#92
Diagnose/prognose:
Smerter – Migræne, hovedpine
Status nu: Færre smerter og anfald + kom som bonus af med vandskræk
Navn/køn: Kvinde
Alder: Voksen (behandlet i 2003)
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: 4
Lidelsens varighed: 30 år

Jeg har fra mit ca. 17. år (jeg er i dag 47 år) lidt af spændingshovedpine og har for et par år siden fået konstateret, at det også drejer sig om migræne. Igennem årene har jeg gået til kiropraktor, fysioterapeut og massage i form af både kranio-sakral terapi og almindelig
massage uden større effekt.

I forbindelse med massagebehandling ved min behandler foreslog han, at jeg prøvede TFT.
Jeg har fået 4 behandlinger. Jeg er ikke blevet smertefri, men oplever en væsentlig nedgang i antallet af anfald.
Desuden har jeg fået mere energi, så alt i alt har TFT-behandlingerne givet mig mere livsværdi!

Som et ekstra plus er jeg blevet meget mere fortrolig med vand. Jeg har tidligere ikke kunnet gå i vandet uden skræk for at drukne. Under min sommerferie i år turde jeg for første gang i mit liv få hovedet under vand uden at gå i panik! Jeg er ikke blevet nogen vandhund og bliver stadig, hvor jeg kan bunde, men jeg tør mere og mere!

Annette

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info