Hvad du ønsker, skal du få – NY BLOG

Følg med i den nye blog “Hvad du ønsker, skal du få” på alternativhelbredelse.dk. af Lizandra Pultz. Hvor denne blog er den første i rækken.

Bloggen er en bred ramme, der tager fat i noget, der angår os alle: Lykke og velvære. Jeg belyser emnerne med min pandelampe. Deler mine tanker og giver et bud på, hvordan livets udfordringer og gaver kunne gribes an.

Mit håb er at inspirere dig, måske være et pusterum, og sætte gang i/supplere alle de kloge og livskraftige tanker jeg med garanti ved, der farer rundt i dit hoved. For ellers ville du slet ikke ende på en side, som denne.

EMNER KAN VÆRE: Loven om tiltrækning, kærlighed, den lykkelige hverdag, parforhold, drømmejobbet, alternativ behandling, sundhed og jagten på evig ungdom.
Målet er at udgive bloggen med en vis regelmæssighed. Men det vigtigste for mig, er dog, at jeg skriver, når jeg føler, jeg har noget på hjerte. LÆS DEN FØRSTE BLOG HER

Jeg laver denne blog, fordi jeg elsker at skrive, fordi jeg elsker livet, kærligheden og menneskeheden. Og kærlighed tror jeg ikke, vi kan få nok af i denne verden. Så her er jeg!

Kærlig hilsen
Lizandra Pultz Nielsen
Alternativhelbredelse.dk