Angst for at gå ud af tryghedszonen

#108
Diagnose/prognose:
Angst for at gå ud af tryghedszonen
Status nu: Bedring i sin angst
Navn/køn: Kvinde
Alder: Indberettet i 2012
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: 1

Min tankefeltsterapi begyndte for ca. 4 uger siden. Inden vi begyndte, havde jeg det svært med at skulle ud fra min trygge base, når jeg vidste der blev stillet krav til mig. Jeg følte ikke jeg var god nok, og var usikker på mig selv.

Angsten fyldte så meget i mig, jeg kunne ikke holde hoved eller krop i ro. Det hele kørte bare rundt, når jeg var i skole eller praktik. Jeg smuttede før tid, og følte mig utryg, bange, og usikker. Hver dag var en kamp for at komme af sted. – I tankefeltterapien, fik vi mig tilbage til jeg var 15 år, hvor jeg ikke ville i skole, og følte mig anderledes, og ikke god nok. Jeg startede på tallet 8 i ubehag (på en skala på 0-10, hvor 10 er mest ubehag).

– Læs også om angst for at blive bedøvet før operation

Jeg blev guidet så godt, at jeg faktisk hjalp mig selv ud af den situation. Vi fandt også tilbage til min Mors død. Fandt ud af at jeg ikke følte, jeg var lige så god som hende, selvom det var det jeg ville være. Men vi fik mig til at acceptere det. Jeg endte på 0 i ubehag.

Efter min behandling følte jeg mig meget lettet, og spændt. For i samme uge skulle jeg begynde i en ny praktik. Da første dag kom, kunne jeg mærke en markant ændring. Jeg glædede mig, og havde gode forventninger. Jeg havde en fantastisk følelse i kroppen, og jeg mærkede en masse overskud og glæde. jeg blev også god til at håndtere de krav der kom til mig. Efter hånden som dagene er gået efter behandlingen, har jeg glædet mig mere og mere til at komme af sted hver dag, og opleve nye spændende ting. Tankefeltterapien fik mig til at acceptere angsten, og smide den væk bagefter. Jeg gik fra 9 timer om ugen, til 20 timer i praktik, uden problemer. Det er helt fantastisk, og jeg ser frem til at gå længere op i tid!

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info