Vejrtrækningsproblemer og dræn i ørerne

#19
Diagnose/prognose:
Problemer med vejrtrækningen og ørerne
Navn/køn: Pige
Alder: 6 år ved behandling (født 1997)
Helbredelsesmetoder: Kinesiologi
Antal behandlinger: 6
Behandlingsforløbets varighed: Ca. 3-4 mdr.

Denne lille pige på 6 år havde problemer med sin vejrtrækning, og det generede hende, fordi hun ikke tålte anstrengelser, ikke kunne løbe og følge med de andre. Hun fik medicin efter behov og havde flere medicinfri perioder i løbet af et år. Hun havde haft dræn i ørerne og i det hele taget været meget syg, for hun tog imod alting. Hendes mål var at kunne trække vejret frit og ubesværet, og så ville hun gerne have en fin hud. Der var nemlig lidt eksem hist og pist. Der skulle arbejdes med pigens nyreenergi – livsenergien , både i nutid og på tredje fostermåned, hvor der havde været problemer. Hun fik en konkylie-essens med hjem, som hun skulle tage en gang om dagen. Den skulle hjælpe hende til at trække vejret mere frit.

Anden gang var stressprocenten reduceret med en fjerdedel, og det var positivt. Hun havde haft det godt, været syg i den første uge efter afbalanceringen, men var hurtigt kommet til kræfter igen. Denne gang skulle der arbejdes både med lunge- og tyktarmsmeridianen, og milten, som indgår i immunforsvaret, skulle også styrkes. Inden næste afbalancering kontaktede moderen mig, for pigen havde pludselig fået problemer med ørerne, og ørelægen ville lægge dræn. Moderen havde dog fået det udsat, for hun så helst, at pigen slap for at få dræn i ørerne endnu en gang.

Jeg fandt en akut-tid til pigen, og så blev der arbejdet med det venstre øre, som det altid var galt med. Det handlede igen om nyremeridianen og nyrernes energiforsyning, og så skulle immunforsvaret styrkes. Moderen fik vist nogle punkter, hvor hun kunne massere for at styrke immunforsvar og nyre-energien.

Da de kom igen, var det bedre. Pigen havde været til gymnastikopvisning, og hun løb sammen med de andre børn. Der var stadig lidt problemer med ørerne, så denne gang blev der arbejdet med det eustakiske rør.

Den bedste nyhed kom de med den næste gang. Pigen havde ikke fået dræn i ørerne, de var så flotte som aldrig før, og hun hørte perfekt på dem begge, ja, det venstre øre, som det var værst med, var faktisk blevet allerbedst. Det forstod ørelægen ikke helt, men det var jo fakta, og det kan man ikke pille ved. Hun havde dog noget tæthed i næsen – måske polypper, så jeg foreslog, at hun kunne tage nogle homøopatiske dråber, som på sigt ville kunne hjælpe. På sigt, fordi homøopatiske midler skal tages over en længere periode for at opnå den fulde effekt.

Vi aftalte en ny tid, og denne gang havde hun haft det rigtig godt. Der havde den sidste nat været problemer med hoste, men ørerne var rigtig fine. Der var lidt eksem på hånden, men de havde en god creme derhjemme – uden hormoner – som klarede det problem, og så fik de lidt af “Livet olie” med hjem. Det virker nemlig også på tør hud og kan påføres huden direkte. De var ikke rigtig kommet i gang med det homøopatiske middel, men de havde det jo og kunne gå i gang, hvis de følte behov for det. Pigen var på 0 % stress og meget glad, og hendes støtteord var, at hun nu var i eet med sig selv og hang sammen fra top til tå og fra inderst til yderst – hun var et helt menneske og rigtig stolt.

 Denne historie er venligst udlånt og formidlet af kinesiolog Birgit Nielsen – http://kinese.dk