Hovedpine og rygspændinger efter skærmarbejde

#101
Diagnose/prognose:
Hovedpine og rygspændinger efter skærmarbejde
Status nu: Oplever ikke smerterne længere
Navn/køn: Kvinde
Alder: Voksen ved behandling (behandlet i 2004)
Behandlingsmetoder: Tankefeltterapi
Antal behandlinger: 1

Efter en lang dag foran computeren, fik jeg ondt i hovedet. Hovedpinen stammede tydeligt fra rygspændinger, som havde taget til løbet af dagen og som ikke virkede som om de ville forsvinde foreløbig.
Heldigvis var min terapeut der til at give mig behandling. Han bad mig fokusere på områder i hovedet der gjorde ondt og slog samtidig ganske let på oversiden af min hånd. Jeg havde svært ved at tro på, at denne TFT metode kunne hjælpe, men i løbet af få minutter var var hovedpinen væk. Han gentog seancen ift. mine rygspændinger og de forsvandt ligeledes i løbet af meget kort tid. Jeg forstår det stadig ikke helt, men det
hjalp og det var effektivt!

Denne historie er venligst udlånt af www.tankefeltterapi.info