Tørre hænder, håndeksem

#18
Diagnose/prognose:
Ekstremt tørre hænder / håndeksem
Status nu: Helbredt
Navn/køn: Dreng
Alder: 15 år ved behandling (født 1989)
Helbredelsesmetoder: Kinesiologi, vitaminer, kæmpenatlys
Antal behandlinger: 4
Behandlingsforløbets varighed: Ca. 3 mdr.

En ung dreng på 15 havde nogle meget tørre hænder med kraftige furer. Han var udsat for hård påvirkning på sit fritidsjob, hvor han arbejdede med vand. Han havde fået tilskud af kæmpe natlys, og han tog også vitaminpiller, men det hjalp ikke rigtig.
I stedet forsøgte vi at løse problemet via nogle afbalanceringer, og det gav pote. Det mål, vi arbejdede ud fra, hed: Mine hænder kan klare enhver form for påvirkning, og det udløste 66 % stress. Han var på rette vej, og der skulle arbejdes fysisk.

Første afbalancering drejede sig om nyremeridianen, som var ude af balance. Herefter skulle der arbejdes med hans fordøjelsessystem – tyndtarmen og tyktarmen var ude af balance. Her kunne der ligge en forklaring på, hvorfor hverken kæmpe natlys eller vitaminpiller kunne hjælpe. Han har ikke kunnet optage de gode ting, som han indtog, så det havde været spild af penge. Til sidst arbejdede vi med energi til kirtlerne, i dette tilfælde den overordnede kirtel hjernen samt kønskirtlerne. Det handler også om kroppens regenerationsevne – det at kroppen kan genoprette sig selv. Vi aftalte, at han skulle komme igen efter 5 uger.

Næste gang var stressprocenten nede på 40, og der skulle igen arbejdes med fordøjelsessystemet. Der blev arbejdet med tyndtarmen og ileocoecalklappen – forbindelsesleddet mellem tyndtarm og tyktarm. Han havde haft mavekramper siden sidst, og det kunne skyldes stress i dette område. Til sidst arbejdede vi med Hypothalamus – en kirtel i hjernen, som danner bro mellem centralnervesystem og hormonsystem. Informationen til denne afbalancering drejede sig om, at ændre følelsen af at forfølge et mål til at blive draget imod det. Der skulle afbalanceres for switching – balancen mellem venstre og højre hjernehalvdel.

Da han kom tredje gang, var stressprocenten nede på 15, og der var tydelige forandringer. Hans hænder var meget fine og langt mere bløde. Hans ansigtshud var blevet meget pænere – den var ikke længere så uren, og han havde det godt i maven igen. Han skulle bare have afbalanceret sin tyktarmsmeridian, og så faldt alt på plads.
Han holdt det fine resultat, og det ord som afsluttede dette forløb var kæk. Han udstrålede virkelig kækhed og selvtillid, da han gik, og så havde han fået det langt bedre. Han fortsatte med vitaminpillen og kæmpe natlys, og nu kunne han optage stofferne og udnytte dem.

 Denne historie er venligst udlånt og formidlet af kinesiolog Birgit Nielsen – http://kinese.dk