Testikelcancer

Mere information om Christophs forløb, bl.a. inkl. nogle af hans scanningsbilleder, kan læses i bogen, “Fra kræft til kraft.”

#6
Diagnose/prognose
: Testikelcancer, fik 2 år tilbage at leve i.
Status nu: Helbredt.
Køn:
Mand (Christoph)
Alder:
40 år Alder ved diagnose, i januar 2002 (født i 1962)
Behandlingsmetode: Samtale terapi.
Lidelsens varighed:
Ca. 1 år. I december 2002 var han erklæret rask. I 2009, hvor bogen er fra var han stadig fri for cancer.

Christophs historie
Christoph, er kristen og bor i nærheden af Stuttgart med sin kone og deres 6 børn. Før hans møde med cancer, havde han støt på en tysk læges studier, Dr. Hamer, som beskrev sammenhængen mellem psyken og fysiken. Han troede før at kroppen kan have celler som er ”onde” og nedbryder kroppen. Studierne sagde, at det ikke var tilfældet, at vores krop ikke er ond, men det hele foregår i en større mening. Det harmonerede godt med hans kristne livsførelse.

Mødet med canceren
Noget tid senere opdager han at hans testikler føles anderledes. Han tog fat i en medicinsk bog, som beskrev at hævede testikler oftest betød cancer. Han opsøgte en urolog, og han husker han var meget bange i den periode. Han kom også i tanke om Dr. Hamers studier, han havde læst tidligere, og besluttede sig for at gå ind og læse om det igen.
Dr. Hamer, havde selv haft testikelcancer. Det skete som følge af en tabskonflikt, da hans søn døde i en vådeskuds ulykke. (Ex på tabs konflikt: tab af kæledyr, tab af en nær ven, tab af en partner, tab af job. Red. ) Han læste også, at der var to typer af testikel cancer. En hvor der i helbredelsesfasen skete cellesvind og en anden hvor der skete cellevækst.

Konflikten var løst
Christoph vidste allerede hvad hans tabskonflikt var, og kunne konkludere at hans konflikt var løst. Han kunne også konkludere at han var i helbredelsesfasen, og han derved havde den type hvor der skete cellevækst (tumor) i helbredelsesfasen, og cellesvind i konflikt fasen.
Christoph vil ikke ind på konflikt indholdet, da det er privat. Men han fortæller om hvordan han løste konflikten.
Hans konflikt indtraf sommeren 2001. Han var frygteligt fortvivlet, og som kristen bad han inderligt til gud for hjælp og støtte. Det gjorde at han kom i kontakt med nogle mennesker han havde brug for at komme i kontakt med. Han havde også læst, at et af symptomerne på en aktiv konflikt, er isolation på flere planer, tankemæssige, følelsesmæssig og socialt. Og han besluttede sig at bryde isolationen, og det skete for ham først og fremmest ved bare at turde snakke om det. Det hjalp ham meget at snakke, primært med sin kone. De samtaler gav ham håb. Efterhånden som han havde fået snakket det hele igennem, faldt hans tanker til ro, og blev rolig indeni, og der vidste han konflikten var løst. Løsningen indtraf november 2001, og i januar 2002 mærkede han første gang der var noget galt med testiklen.

Smerter i testiklerne
Under hans forløb var han kommet i kontakt med en kvindelig læge der kendte til Dr. Hamers studier(GNM / MetaMedicin), der tilfældigvis boede i den samme bygning som ham. Han fik en tid og de snakkede sammen om hvordan han havde det, osv. De blev også begge enige om, han var i helbredelsesfase.
I april 2002 fik hun pludselig voldsomme smerter i testiklerne. Han var slet ikke forberedt på at det kunne være så slemt, og han blev meget bange. Han begyndte at tvivle på, om de studier han havde sat lid til, nu også var rigtige og dokumenteret. I den forbindelse besluttede han sig for, at opsøge en urolog, fordi han havde behov for at få en diagnose. Ultralydsskanningen vidste lægens konklusion: en ondartet kræftsvulst. Lægen blev meget opsat på, at han skulle i behandling, og sagde at hvis ikke tog imod den behandling han forslog, ville han max have 2 år tilbage at leve i. Det var en meget hård besked at få. Der gik en hel uge, før han var sig selv igen. Det gjorde ham yderligere fortvivlet på Dr. Hamers forskning.
3 dage efter, havde smerterne dog fortaget sig, og han blev igen mere tryg ved situationen.

Det er helt normalt
Christoph fandt ud fra andre mænd der havde været i lignende situation, også have oplevet de samme typer smerter. De smerter kommer altid på et bestemt tidspunkt i forløbet, nemlig når der dannes en cyste. Og når dannelsen er på sit højeste kan der komme smerter da det trykker på en nerve i testiklerne. Samtidig er det også påvist, at frygt kan intensivere oplevelsen af smerter. De smerte mærkes ikke hvis man vælger at få fjernet testiklen.

Mere information om Christophs forløb, bl.a. inkl. nogle af hans scannings billeder, kan læses i bogen, “Fra kræft til kraft.”

Mere information om den tyske læge Dr. Hamers studier (GNM / MetaMedicin) kan læses i bogen, Din intelligente krop.